Haagse Uitweg

buren kantoor sheepmanHet Kantoor: Haagse Uitweg 1, 4116 CG Buren
Sheepman houdt kantoor aan de Haagse Uitweg in Buren. Wij zijn onderdeel van het bureau Wesseling Company Strategics dat zich richt op Begeleiding van Groei & Ontwikkeling van Personen & Organisaties en maken gebruik van de administratieve en organisatorische krachten daar. Ook de vergader faciliteiten van Wesseling CS staan ons ter beschikking. 

Aalsdijk

buren sheepmanHet Veld: Aalsdijk, Buren
Aan de voet van de wal van het vestingstadje Buren beschikt Sheepman over 5 hectare grasland. Met uitzicht op de stad met haar kerktoren, haar molen en de schitterend gerestaureerde huizen levert dit een mooie entourage voor onze programma’s. Auto’s parkeren meestal in of bij de stad, we gaan te voet van de workshop-lokatie naar de schapen. Indien nodig kunnen deelnemers op het verharde pad aan de rand van het veld de auto kwijt.

Kamer van Buren

kamer van buren sheepmanDe Inspiratie: Kamer van Buren, Kerkstraat 4, 4116 BL Buren
Voor het inhoudelijke deel van ons programma maken wij graag gebruik van de Kamer van Buren. Dit schitterend gerestaureerde pand, voorheen landelijk bekend als restaurant De Gravin van Buren, is door Jan Willem van der Linden omgetoverd tot gastvrije vergaderlocatie met diverse gebruiksmogelijkheden. Zoals hij het zelf zegt: “De Kamer van Buren, gelegen in centrum van het monumentale stadje Buren midden in de Betuwe, is een bijzondere locatie voor vergaderingen, flexwerken, opleidings- en coachingsactiviteiten, netwerk bijeenkomsten, private dining, kookworkshops en kleinschalige festiviteiten”. Afhankelijk van de aard van het programma kiest Sheepman er voor programma’s in de Kamer van Buren of bij Business School Nederland onder te brengen.

BSN

bsnDe Inhoud: Business School Nederland, Herenstraat 25, 4116 BK Buren
Sheep man ondersteunt de groei en ontwikkeling van personen en organisaties. Logisch dat er dan ook een goede band bestaat met hét kennisinstituut in de regio: Business School Nederland. De inhoudelijke programma-onderdelen van Sheepman hebben regelmatig plaats binnen de muren van BSN. De lerende atmosfeer, de nabijheid van kennis en wetenschap creëert een inspirerende omgeving waar deelnemers makkelijker komen tot kennisontwikkeling en -verdieping. Afhankelijk van de aard van het programma kiest Sheepman er voor programma’s op School of in de Kamer van Buren onder te brengen.

 • Koen Defyn: "Sheepman gebruikt de buitenruimte op landgoed Hoorneboeg op een geweldige manier “

 • Koen Defyn: “Met de schapen en een hond bereiken zij de doelen die onze gasten voor ogen hebben, een welkome toevoeging"

 • Luc Boekestijn: “Het is altijd weer een echte openbaring om te zien hoe de schapen, maar vooral ook Jan en Rien, onze deelnemers kunnen laten ervaren wat hun natuurlijke stijl van leidinggeven is.”

 • Lilian Wiegant: ”Sheepman heeft ons op een heel verrassende manier laten kijken naar de samenwerking en de verschillende rollen binnen ons team”

 • Jolande van Hengel: “het Sheepman programma was de opmaat voor een uitgebreide, zeer zinvolle begeleiding van het team communicatie van onze gemeente”

 • Marcel Schürman: “Sheepman is een bijzondere partner voor Business School Nederland”

 • Luc Boekestijn “Prikkelend, authentiek en speels tegelijkertijd. Ze zijn voor onze programma’s dan ook een vaste waarde geworden.”

 • Hans Zeldenrust: “het management van onze school had een verbindend programma nodig”

 • Maarten Wessels: “een belangrijke aanvulling op bestaande programma’s”

 • Maarten Heybroek: “Sheepman biedt modulaire en volledig vraag-gestuurde programma’s. Daarvoor komt mijn team over vanuit Engeland”

 • Jan Willem van der Linden: “De Kamer van Buren is graag gastheer voor de groepen van Sheepman”

 • Koen Defyn: “Sheepman is een welkome gast op de Hoorneboeg”

 • Pierre Rutgers: “ik heb verschillende onderdelen van onze provinciale organisatie naar Sheepman gebracht”

 • Luc Boekestijn: “we hebben in het verleden al vaak gebruik gemaakt van de diensten en schapen van Sheepman.”